fbpx

Marketing

Online zichtbaar zijn is cruciaal om de dag van vandaag uw business te kunnen verrichten. Om de aandacht van uw doelpubliek te trekken, is een goede website onontbeerlijk. Daarnaast zult u waarschijnlijk ook moeten investeren in social media. Werken aan uw online identiteit vergt heel wat inspanning qua tijd en middelen, maar als u het goed aanpakt, zult u merken dat de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf enorm zijn.

Telekeuze werkt samen met een betrouwbare partner inzake webdesign, webdevelopment en online marketing. Het webbureau heeft een digitaal platform ontwikkeld, waarbinnen ze voor u een betaalbare website kunnen ontwikkelen, die u zelf gemakkelijk kunt beheren. Heeft u meer functionaliteiten nodig? Hierbij kunnen ze u uiteraard ook helpen. De ontwikkeling van creatieve en doordachte websites op maat, is hun specialiteit.

Wilt u online beter gevonden worden op een duurzame manier? Met hun kennis en kunde op vlak van zoekmachine-optimalisatie (SEO) gaat onze partner uw website en andere online kanalen waarvan u gebruik maakt, analyseren en optimaliseren. Zo krijgt u op termijn een hogere positie in Google en andere zoekmachines. Die betere vindbaarheid resulteert in meer kans op sales succes.

Wenst u op korte termijn met uw website in de hoogste regionen van de zoekresultaten van Google en Bing te belanden? Zet in op search engine advertising (SEA). Onze partner zet uw campagne op, analyseert ze op wekelijkse basis en stuurt meteen bij waar nodig. Zo bereikt u, volledig binnen uw budget, exact de juiste doelgroep en is de kans op online verkoopsucces maximaal.

Hoe kunnen wij u helpen?

Benieuwd wat we op vlak van marketing voor u kunnen betekenen? We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op
  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur