fbpx

Blog

Telekeuze brengt uw energiekosten naar beneden

Telekeuze maakt u graag wegwijs in de wereld van energie. Door een optimale afstemming tussen energiestrategie en bedrijfsstrategie zorgen we voor een gegarandeerde kostenbesparing.

Alle voordelen op een rij:

 • Inkoop op het meest optimale beursmoment
 • Door meerdere aanvragen worden onbalanskosten gereduceerd (onbalans = het verschil tussen het verbruik dat energiemaatschappijen inschatten en uw daadwerkelijke verbruik)
 • Scherpe contractvoorwaarden met A-merken (Nuon, Essent, Total, Greenchoice, Engie en Eneco)
 • Vaste prijs gedurende de contractperiode
 • Vast aanspreekpunt
 • Geen automatische verlenging
Gebruiksvriendelijke website op maat

Een van de belangrijkste factoren waarop uw website wordt beoordeeld door uw doelgroep is de gebruiksvriendelijkheid. Als dit niet orde is, zal de bezoeker uw website snel verlaten zonder de handeling te hebben uitgevoerd, die u voor ogen had. Dit heeft betrekking op uw korte termijn resultaat (het conversiepercentage van uw website) maar ook op langere termijn met betrekking tot uw bedrijfsimago. Neem contact op met Telekeuze als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke website op maat. Wij hebben de geschikte oplossing hiervoor.

Er zijn diverse factoren die voor een bezoeker erg belangrijk zijn als ze een website bezoeken. De belangrijkste hiervan zijn de gebruiksvriendelijkheid en een invulling van een verwachtingspatroon. Deze aspecten zijn zeer essentieel in de waarde van uw website voor uw bezoeker, en dus ook voor uzelf.

Effectieve online marketing inzet

Veel bedrijven kleuren hun marketing activiteiten dusdanig in, dat ze zich richten op zoveel mogelijk mensen. Helaas heeft dit niet altijd het gewenste effect. In veel gevallen is een specifieke benadering veel rendabeler. Wij kunnen u helpen met een effectieve online marketing inzet. Wij werken samen met een partij die hier volledig in is gespecialiseerd en u kan bewijzen dat minder inzet vaak meer kan opleveren.

Online marketing is een werk voor specialisten. Veel bedrijven doen het er even bij en hopen door het benaderen van een grote hoeveelheid mensen het gewenste resultaat te bereiken. Helaas kunnen we dit het beste vergelijken als het schieten met hagel. Er wordt veel geraakt maar vaak niet of nauwelijks het gewenste doel.

U zult wellicht een methode hebben bedacht waar u onder de aandacht komt bij veel mensen, maar zit hier ook een groot percentage bij dat echt uw doelgroep is? De kans dat veel mensen ook weer afvallen is dan ook erg groot. Er wordt veel geld en energie besteedt aan het benaderen van mensen die helemaal niet interessant voor u zijn. Op deze manier is een online campagne niet erg rendabel en het kan uw bedrijfsimago erg schaden. Hieruit kunt u opmaken dat het schieten met scherp, een doelgerichte marketing inzet, dus in meerdere opzichten veel efficiënter is.

Meer bereiken met advertenties

Wilt u snel een goed zichtbare positie verwerven in de zoekmachine? Dan is een SEA-campagne een goede optie. Met deze campagne, waarin gebruik wordt gemaakt van betaalde advertentieruimte, bent u op een kort termijn beter zichtbaar voor uw doelgroep. U kunt dus meer bereiken met advertenties.

Een SEA-campagne staat voor "Search Engine Advertising". Deze term beschrijft alle activiteiten met betrekking tot de inzet van betaalde advertenties in zoekmachines. U betaalt dus voor een goede plek in de zoekmachine. De advertenties zijn terug te vinden in het bovenste gedeelte van de zoekmachine. Zoals u zult begrijpen, zijn dit de beste plekken op de zoekresultatenpagina. De gebruiker ziet deze advertenties direct als de zoekresultaten op de pagina verschijnen. De zoekmachines hebben hier verschillende namen voor: Google heeft het bij deze manier van adverteren over "Google Adwords", Bing gebruikt de term "Bing Ads".

Online zichtbaarheid vergroten

Denkt u meer rendement uit uw website te kunnen halen door het verhogen van de online zichtbaarheid op dit online platform? Dan is het raadzaam om hier een vakkundig bedrijf naar te laten kijken. De concurrentie is immers erg groot in dit digitale tijdperk, waarin de lijn tussen het geld opleveren en geld verspelen erg dun is. Teletronics kan hierbij uw oplossing zijn. Wij kunnen u helpen aan een betrouwbare partner voor online zichtbaarheid.

Online zichtbaarheid is in veel gevallen dé doorslaggevende factor in bedrijfssucces. De meeste mensen die ergens naar op zoek zijn, zullen immers eerst op internet de mogelijkheden gaan bekijken. Ook veel aankopen worden dan direct op internet gedaan zonder dat er een fysieke winkel bezocht wordt. Als u dan niet zichtbaar bent, komt u niet in aanmerking als mogelijkheid voor deze potentiële klant. Zichtbaarheid bij de doelgroep is dus van essentieel belang!

Renderende website laten bouwen

Het bouwen van een renderende website is een ingewikkelde opgave. Er zijn veel belangen waarmee u zeker rekening moet houden. Het moet een website zijn die de identiteit uitstraalt van uw bedrijf en een site waar uw bezoeker eenvoudig de gewenste informatie kan vinden, maar waarin de wensen van de zoekmachine ook een belangrijke rol spelen. Het is niet eenvoudig om deze drie belangen op een juiste manier te combineren. Teletronics heeft hiervoor de perfecte oplossing voor handen.

Doelgerichte zoekmachine optimalisatie

Heeft u een uitstekende website maar lukt het maar niet om op een zichtbare positie in de zoekmachine te komen? Teletronics kan u helpen met doelgerichte zoekmachine optimalisatie. Hiervoor werken wij samen met de beste bedrijven in dit vakgebied.

De term zoekmachine optimalisatie beschrijft een veelzijdigheid aan activiteiten die een betere zichtbaarheid in de zoekmachine als doelstelling hebben. De term SEO wordt hier ook wel voor gebruikt. SEO staat voor "Search Engine Optimalisation". De activiteiten die als SEO omschreven staan, hebben betrekking op de organische (gratis) zoekresultaten. Dit in tegenstelling tot SEA, waarbij er door middel van betaalde advertenties een goede plek in de zoekmachine verworven wordt.

Het juiste bedrijf voor webdesign

Ook websites moeten met de tijd mee gaan. Nieuwe technieken bieden nieuwe mogelijkheden waardoor het online visitekaartje er fris en modern uit blijft zien. Vindt u het lastig om deze nieuwe mogelijkheden te implementeren in uw website? Wij helpen u aan het juiste bedrijf voor webdesign. Dit bedrijf zorgt met maatwerk oplossingen dat u een online identiteit krijgt, die volledig op uw bedrijfsdoelstellingen is afgestemd.

Een website kunt u het beste zien als een online etalage. Het is een platform om uw goederen of diensten onder de aandacht te brengen in een uitstraling die een perfecte vertaling van uw bedrijfsidentiteit is. Het design van een website zal uw bedrijf een uniek eigen karakter geven. Veel mensen trekken hier belangrijke conclusies uit met betrekking tot het converteren van uw website. Het is dan ook van essentieel belang om het webdesign goed verzorgd te hebben.

Online vindbaarheid verhogen

Bent u niet tevreden met het resultaat wat er uit uw website voortkomt? Dit kan verschillende oorzaken hebben, waarbij het gevonden worden door de juiste doelgroep vaak de voornaamste is. Wij kunnen u helpen uw online vindbaarheid te verhogen zodat uw doelgroep u op het juiste moment kan vinden.

Gezien de grote concurrentie op internet, is de online vindbaarheid een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven. Omdat de topposities op de zoekresultaten pagina's schaars zijn, is het lastig om hier een plek in te verwerven. Toch is dit niet uitgesloten. Met behulp van goede marketingtechnieken is het goed mogelijk om "in the picture te staan" bij uw doelgroep.

Profileren als bedrijf door de kracht van een online identiteit

Een van de belangrijkste aspecten van online marketing is identiteit. Door middel van een eigen identiteit kan een bedrijf zich onderscheiden van de rest van de aanbieders. Telekeuze kunt u helpen bij het profileren als bedrijf door de kracht van uw online identiteit. Wij hebben hiervoor de geschikte partners voor u beschikbaar.

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit. Deze unieke identiteit kan op vele vlakken gezocht worden. Wellicht heeft u een speciaal product of dienst die u aanbiedt, bedient u een hele specifieke doelgroep, heeft u een specifiek marktgebied, heeft u een bepaalde expertise, heeft u een unieke service of heeft u andere methodes waardoor u nét even anders bent dan andere aanbieders.

Social media inzetten voor meer online zichtbaarheid

Het digitale verkeer krijgt een steeds belangrijkere rol in onze huidige samenleving. Steeds meer mensen maken gebruik van de online mogelijkheden. Daarnaast wordt het aandeel van social media als communicatiemiddel steeds groter. Dit is een uitstekende kans voor bedrijven die steeds vaker social media inzetten voor meer online zichtbaarheid. Maakt u al volledig gebruik van al uw social media mogelijkheden of laat u nog kansen liggen? Telekeuze kan u uitstekend helpen om al uw mogelijkheden te benutten.

Social media krijgt een steeds belangrijkere waarde in onze maatschappij. Steeds meer mensen hebben een social media account en gebruiken dit medium als communicatiemiddel op zowel zakelijk- als persoonlijk gebied. De consument brengt veel tijd door op social media.

VoIP

Al geruime tijd behartigen we uw belangen inzake de telefonie. Nu duidelijk is geworden dat ISDN telefonie op korte termijn gaat verdwijnen, maakt Telekeuze u wegwijs in de wereld van VoIP, de logische opvolger van ISDN. Voor ieder bedrijf is een goed werkende telefoonoplossing van groot belang. Daarnaast dragen betere telecomoplossingen bij aan het werkplezier door de vele opties en de stabiele kwaliteit.

 • Contact:
 • T: 088 11 80 600
 • F: 088 11 80 650
 • E: support@telekeuze.nl
 • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
 • 9:00 - 16.00 uur