fbpx

Blog

Renderende website laten bouwen

Het bouwen van een renderende website is een ingewikkelde opgave. Er zijn veel belangen waarmee u zeker rekening moet houden. Het moet een website zijn die de identiteit uitstraalt van uw bedrijf en een site waar uw bezoeker eenvoudig de gewenste informatie kan vinden, maar waarin de wensen van de zoekmachine ook een belangrijke rol spelen. Het is niet eenvoudig om deze drie belangen op een juiste manier te combineren. Teletronics heeft hiervoor de perfecte oplossing voor handen.

De identiteit van uw bedrijf

Als u een nieuwe website gaat bouwen, dan zijn er veel aspecten om mee rekening te houden. Uw bedrijfsdoelstelling is hierbij van groot belang. De website moet immers het online visitekaartje van uw bedrijf worden waarin alle USP duidelijk naar voren komen. Hiervoor is een creatieve mix van rijke content noodzakelijk. Uw producten of diensten moeten duidelijk omschreven worden met veelzeggende afbeeldingen en misschien ook wel video's.

Daarnaast moet er een vertaalslag worden gemaakt om de identiteit van uw bedrijf goed neer te zetten. Uw bezoeker moet op uw website een goed beeld krijgen over wie u bent, wat u doet en vooral waarom uw bedrijf het beste alternatief is voor de zoekvraag van de bezoeker.

Als de bezoeker hiervan overtuigd is, moet deze persoon dan ook makkelijk kunnen overgaan tot de gewenste actie. Voor het converteren van de website moeten dan ook goede call to actions in de website worden ingebouwd.

De eisen van de bezoeker

De bezoeker, uw potentiële klant, stelt zeer veel eisen aan uw website. Als hier niet aan voldaan wordt, zal de bezoeker uw website snel verlaten om deze een lange tijd geen tweede kans te geven. De bezoeker wil binnen een korte tijd de juiste informatie kunnen vinden die gezocht wordt. Een gebruiksvriendelijke website met een duidelijke structuur in vorm van een sitemap is hierbij essentieel. Het ontwerp en het beheersysteem (CMS) moet dus tot in de perfectie verzorgd zijn.

De vindbaarheid van de website

De website kan nóg zo goed de identiteit van uw bedrijf en uw aanbod weergeven en daarnaast nóg zo gebruiksvriendelijk zijn voor uw bezoeker, maar als deze website niet gevonden wordt heeft u er helemaal niets aan. Met de huidige online concurrentie is dit geen gemakkelijke opgave. Het CMS-systeem moet zoekmachine vriendelijk zijn en de website moet volledig SEO geoptimaliseerd worden met betrekking tot de laatste online ontwikkelingen. Hierin is kwalitatieve content waarin gebruik wordt gemaakt van de juiste zoekwoorden van groot belang.

Geschikte partner voor websitebouw

Om te voldoen aan al deze factoren kunt u het beste kiezen voor een vakkundige professionele partner die met u meedenkt. Een partner die een betrouwbare maatwerk website voor u bouwt met de juiste functionaliteiten, waarin gebruik is gemaakt van de juiste (open source of saas) software. Hiermee zult u de kans op een renderende website aanzienlijk verhogen. Wist u dat wel 70% van de ICT-projecten niet het verwachte en gewenste resultaat bereikt? Alleen al dit percentage geeft het belang van deze keuze aan.

Neem contact op met Teletronics voor een renderende website

Als u op zoek bent naar die betrouwbare partij, kunt u het beste Teletronics benaderen. Wij brengen u in contact met de beste partner. Met betrekking tot webdesign en webdevelopment werken we samen met een zeer betrouwbare en vakkundige partner op dit gebied. Deze partner kan een betaalbare website voor u ontwikkelen, die aan alle bovengenoemde eisen zal voldoen. Daarnaast kan het bedrijf u ook ondersteunen in online marketingactiviteiten zoals SEO, SEA en social media campagnes. Het bedrijf is onderscheidend in vakkundigheid en service en zal uw online activiteiten ook kunnen begeleiden of uitvoeren als de website live is.

Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak om uw online mogelijkheden te bespreken.

  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur